24 Nisan 2013 Çarşamba

Polonezköy Ayşe Teyze Bağ Bahçe

Herkese merhaba,

İlk yazımla karşınızdayım :)

23 Nisan etkinliğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Havanın eşsiz güzellikte olduğu bugünü değerlendirmek üzere soluğu Polonezköy' de aldık. Herkes Polonezköy' ün güzelliklerine mutlaka şahit olmuştur. İnsanın kendini bulduğu, doğayla iç içe olduğu mükemmel bir yer. Günümüzü mangal yaparak değerlendirmek üzere Ayşe Teyze Bağ Bahçe müessesine giderek hazırlıklarımıza başladık. Oldukça güzel bir yer olmakla beraber başta müessesenin sahibi Ahmet Bey ve çalışanlar çok ilgiliydiler. 




Müessesede yemeye, içmeye dair bir çok seçenek var. Piknik seçeneğinin yanında düğün organizasyonlarının da gerçekleştirildiği bir mekan. Biz tercihimizi piknikten yana kullandık ve mangalın keyfini çıkardık :)

Burada çocukların eğleneceği küçük bir park bulunmakta, tabi benim yeğenim burada bulunan top havuzundan biraz korktuğu için parkın tadını çıkaramadık ama bebişimizin ablaları ve abileri oldukça eğlendiler :)
Parkın yanında ise ufak ama eğlenebileceğiniz bir voleybol sahası bulunuyor. Tabi servis atışlarını yaparken dikkat etmek gerekli, hızlı bir atış yapıldığı takdirde oyunun demirbaşı olan top, hemen yan taraftaki dereye uçabiliyor :) Şanlıysanız, topu kurtarmak için otlarla cebelleşmek gerekecektir aralarda bir yerlerde ısırgan da var, diyelim uyarımızı yapalım :) Dere topunuzu alıp götürdüyse oyuna devam etmek için yeni bir top arayışına girebilirsiniz :)

Kalabalık grupları ağırlayacak kadar geniş alana sahip bir yer. İsterseniz serinliği içinde barındıran ormanlık alanda, isterseniz içinizi ısıtacak, güneşin etkisini gün boyu sürdürdüğü çimenlerin üzerinde gezebileceğiniz alanda pikniğinizi yapabilirsiniz.



Kahvaltı, mangal sonrası keyfinize devam etmek için çalışanlardan okey takımı veya tavla istediğiniz takdirde sevdiklerinizle güzel turnuvalar yapıp galibiyetinizi semaverle masanıza gelen, taze, bi o kadar da leziz çayla kutlayabilirsiniz :)

Biraz da duygusal yönden bakmak gerekirse :)

Kahvaltının tabağı 15TL, serpme kahvaltı isterseniz 22,50TL, bunun yanında tabi omlet, sucuklu yumurta, mıhlama, gözleme gibi seçenekler de 3TL - 10TL arasında değişmekte.

Mangal yapacaksanız, sucuk, köfte, tavuk şiş, kanat fiyatları 50TL-60TL, diğer et seçenekleri ise kuzu pirzola, kuzu şiş, biftek fiyatları 80TL-95TL arasında.

Meze ve salata fiyatları 6TL-12TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Ayşe Teyze Bağ Bahçe'nin web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Zamanınızı ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder